Коя е компания LR Health & Beauty?

Ценности като страст, доверие и отговорност са причината LR да има лоялни потребители по целия свят повече от 35 години, ангажирайки се с понятието на „ПОВЕЧЕ“! За LR това не e просто повече здраве и красота. Концепцията на компанията ориентирана към повече свобода, повече качество, повече доходи, повече солидарност, повече партньорство, повече грижа за семейството, повече възможности за развитие…

Иновативните продукти за здраве и красота, „Made in Germany“, не само подпомагат здравето и благосъстоянието, но също така дават усещането за висококачествена грижа, в съчетание с най-доброто от природата и науката. Потребителите се усещат специални и притежаващи най-доброто!

Компанията поддържа високи стандарти за качество, гарантирайки непрекъснато разширяващ се асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки.

Опитът си казва думата. Историята на успеха стартира през 1985 г. под наименованието LR Cosmetic. Днес LR е водеща компания в областта на директните продажби в Европа, известна с качество, професионализъм и постоянен ръст на оборотите.

Разработването и производството на продуктите Aloe Vera на LR се извършват в една от най-модерните производствени бази за Алое Вера в Европа. Използва се единствено висококачествен гел от листата на растението. Получава се директно от надеждни партньори от Мексико, а в обекта в Ален е подлаган на непрекъснати проверки на качеството. По този начин се поддържа стандарт, надминаващ законовите предписания. Неслучайно продуктите носят печата за качество SGS INSTITUT FRESENIUS Quality Seal.

Убеди се сам: като сътрудник на LR ти ще имаш възможност за ексклузивно посещение на производствената база!

АЛОЕ ЗА ТЕБ

Като  независим партньор на LR heath and beauty, държим всеки един клиент да бъде консултиран професионално и да му се предостави информацията, от която има нужда. Отличаваме се със сериозно отношение и внимание към детайла. Ежедневно консултираме десетки  хора, които се ориентират към по-здравословния начин на живот или желаят да повишат доходите си.

Стани част от нашия екип:

Петте стълба на успеха

  • 1. Топ-продукти с немски стандарт за качество INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control Изискванията на LR по отношение на качеството са образец за подражание. LR си сътрудничи само с доказали се доставчици на суровини и подлага целия си асортимент на постоянен вътрешен и външен контрол на качеството. Тези усилия освен всичко друго доведоха и до това, геловете за пиене с Алое Вера да получат така желания печат за качество от реномирания INSTITUT FRESENIUS - уникално на пазара!

  • lr-zvezdi-za-nas

    2. “Звездна” концепция – сътрудничество със знаменитости Bruce-Willis Когато най-големите световни звезди искат да пуснат на пазара собствена парфюмна линия или продукти за грижа за кожата, LR винаги е предпочитан партньор. Стълбът на успеха “Сътрудничество със знаменитости” има уникални предимства: Доверие: Доверието на световни звезди потвърждава професионализма и първокласната репутация, на които се радва компанията.

  • 3. Концепция за автомобили: Изключителна в бранша porsche weiss. Концепцията за автомобили на LR възнаграждава и мотивира. Като стимул за по-нататъшно развитие, за успешния LR сътрудник има голям избор от автомобили Mercedes Benz. Върхът в концепцията за автомобили е бялото LR Porsche за най-успешните сътрудници на LR.

  • 4. Маркетинг план: Честен, прозрачен и доказал се в практиката. Системата за възнаграждения на LR се доказва на практика вече 39 години и по своята форма е единствена на пазара. Наред с бонусите, част от успешния Маркетинг план са и търговската отстъпка от средно 30%, както и атрактивните допълнителни възможности като LR Академията, покани за различни събития и пътувания и концепцията за автомобили. Така успехът зависи единствено от личните цели и ангажираността на всеки отделен сътрудник.

  • 5. Отлично обучение и обслужване: Съобразени със сътрудниците Headteaser Training Обучението на сътрудниците има огромно значение за LR. Ето защо създадената от LR Академия съпътства индивидуално и професионално сътрудниците на всеки етап от кариерата им.